Logga in

Prova Mountainbike

Mountainbike är en utmärkt träningsform för både gammal och ung och en sport man kan fortsätta med hela livet. MTB Täby erbjuder ett flertal olika träningar på olika nivå så att alla skall kunna komma och prova. Det kostar ingenting att prova och vi erbjuder två provträningar innan man blir medlem.

Ungdomsträning

Vår ungdomsträning riktar sig till barn och ungdomar i åldern 8-16 år och syftar till att ge deltagarna en rolig träningsform i grupp samtidigt som man själv kan välja vilken nivå man vill träna på. Träningen passar både killar och tjejer och föräldrar är varmt välkomna att följa med på träningarna.

OBSERVERA att vi på grund av ledarbemanning tills vidare inte kan ta emot prova på-deltagare på måndagsträningarna i Sollentuna utan vi hänvisar då till tisdagsträningarna i Täby.

Läs mer om ungdomsträning här

Vuxenträning

Vi kallar vår vuxenträning "JSV" som står för "Junior/Senior/Veteran" och den riktar sig till dig som är 17 år eller äldre. Vi har tre olika träningsgrupper så att det skall passa alla, såväl nybörjare som erfarna. Utöver det har vi också en tjejgrupp.

Läs mer om vuxenträning här

Hur blir jag medlem och vad kostar det?

Fyll i formuläret här >>

Aktuella medlemsavgifter finns här >>

Efter registrering så kommer en medlemsavi att skickas per epost till dig.