Logga in

Årsmöte 2018

Årsmötet 2018 är bestämt till den 5 februari klockan 19:00 i Spegelsalen, Tibblevallen.

För att vi skall kunna beräkna mängden fika vill vi att ni anmäler er i kalendern senast 4 februari.

Till kalendern:

Årsmöte 2018


Ny hemsida 2018

Styrelsen har beslutat sig för att från årsskiftet byta medlemsregistersystem inklusive hemsida. Under december är avsikten att vi skall flytta över medlemsregistret till den nya plattformen och därför vill vi att alla loggar in på sina konton och rättar upp sin information, t ex e-postadresser och telefonnummer.

Era ändringar behöver vara gjorda senast söndag 3 december.Av det här skälet har vi också tillfälligt stängt möjligheten för nya medlemmar att ansöka om medlemskap till dess att den funktionen är klar på nya sidan.

Erbjudande till MTB Täby - Body Geometry Fit

Cykloteket Täby erbjuder alla medlemmar i MTB Täby, fr.o.m. oktober 2017 till och med februari 2018, att göra en Body Geometry Fit (Bike-Fit) för halva priset. Detta för att vi vet hur viktigt det är att sitta rätt för att undvika skador, bli av med smärtor och för att bli effektivare!

Läs mer om detta under Medlemsförmåner Cykloteket Täby

EXTRAINSATT Träning JSV Lugn Motion

allmän begäran lägger vi in ett JSV Lugn Motion pass på söndag 5/11.

 

Normalt sett så upphör de ordinarie träningspassen efter Vinterupptackten, som i år gick av stapeln den 15:e oktober.

Men om intresse finns och vi kan hitta tillgängliga ledare, så fortsätter vi att lägga in ytterligare några Lugn Motion-pass i höst.

 

Håll uppsikt i kalendern! Där ska du även anmäla ditt deltagande.

Kläderna från Bioracer har kommit

Nu har senaste leveransen från Bioracer kommit. Ni som har beställt kläder kan kontakta mig Andreas, på SMS (0705417096) och boka upp ett tillfälle för hämtning.